به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
مطبوعات همدان
تاریخ : 16. ارديبهشت 1394 - 14:36   |   کد مطلب: 15214
رئیس اندیشکده یقین با تأکید بر اینکه بدحجابی پسرها بدتر از دخترهاست، گفت: بدحجابی در پسرها باعث ایجاد بی‌حیایی و بی‌غیرتی می‌شود و دشمن نیز به دنبال همین مسئله است.
حسینیه امام خمینی

به گزارش صدای دانشجو به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، حسن عباسی عصر سه‌شنبه در دومین نشست بصیرت‌افزایی با موضوع خانواده و فضای مجازی در حسینیه امام خمینی(ره) همدان به بررسی تأثیرات رسانه بر ذهن و زندگی مردم پرداخت و از زوایای پنهان جنگ نرم دشمن علیه اسلام و کشورهای اسلامی سخن گفت.

این استاد دانشگاه به تشریح چگونگی مدیریت رسانه با استعانت از قرآن کریم برای جوانان و خانواده‌ها پرداخت.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز در این نشست، عصر حاضر را دنیای تصاویر خواند و  اظهار کرد: تا 30 سال گذشته مطلبی گفته و یا خوانده می‌شد و شنونده و یا خواننده، تصویری را در ذهن خود مجسم می‌کرد در حالی که در دنیای امروز بیشتر به ارائه مستقیم تصویر پرداخته می‌شود.

وی با بیان اینکه در دنیای امروز تدریس با فیلم، انیمیشن و به صورت سینمایی انجام می‌شود، افزود: در کمتر از 10 سال آینده زمان تحصیل در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش به زیر 6 سال و در مجموع 12 سال می‌شود.

عباسی تصریح کرد: این در حالی است که زمان تحصیل در حال حاضر 24 سال است که در مجموع 12 سال آن پرت است.

وی با بیان اینکه آموزش تفریحی بهترین نوع تعلیم است، ادامه داد: پیچیده‌ترین مسائل تربیتی را به کلاس اولی‌ها می‌توان از طریق انیمیشن آموزش داد به طوری که یک کارتون، پیچیده‌ترین نظریات را به ساده‌ترین شکل ممکن بیان می‌کند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در جنگ‌های امروزی دیگر جسم را نمی‌کشند بلکه قلب و روح را تسخیر می‌کنند، خاطرنشان کرد: دشمن در جنگ نرم با ابزار فرهنگ و هنر جای حب و بغض را تغییر داده و قلب انسان را تسخیر می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروزه می‌توان مطالب بسیار پیچیده در سطح فوق لیسانس و دکترا را با یک انیمیشن ارائه داد، گفت: تیراژ کتاب‌های علمی در تهران به زیر یک‌هزار نسخه می‌رسد زیرا بیشتر افراد از طریق فیلم مستند کار علمی می‌کنند.

عباسی با بیان اینکه با کودک امروز باید با تصویر صحبت کرد، افزود: در عصر حاضر دیگر نمی‌توان با تابلو و نوشتن بر روی آن مطالب را به کودکان و نوجوانان امروز منتقل کرد زیرا مخاطب به سند سخنان ارائه شده نیز توجه دارد.

وی با تأکید بر اینکه برای تشریح هر تصویر 9 هزار کلمه نیاز است، تصریح کرد: نوشتن جایی در عصر آینده ندارد و تصویر همه قلمرو عالم را تسخیر خواهد کرد.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه رسانه به دلیل تأسی بر روابط قصه گونه تأثیر فراوانی دارد، ادامه داد: از آنجا که فیلم و انیمیشن در قالب قصه بیان می‌شود، تأثیر فراوانی دارد.

وی با تأکید بر اینکه قرآن کریم نیز به زبان قصه موارد گوناگون را بیان می‌کند، خاطرنشان کرد: خداوند برای اینکه در ذهن پیامبر و انسان‌ها موارد را بگنجاند به زبان قصه سخن گفته است.

عباسی با اشاره به اینکه در قرآن وجود انسان در چهار لایه تعریف شده است، گفت: نخستین لایه صدر، دومین شغاف، سومین لایه قلب و چهارمین لایه فواد است که هسته مرکزی وجود انسان را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه ولایت پذیری در لایه شغاف وجود دارد، اظهار کرد: همه انسان‌ها ولایت‌پذیر هستند، اما برخی ولایت الله را می‌پذیرند و برخی نیز به ولایت طاغوت تن می‌دهند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه امنیت در لایه اول، آرامش در لایه دوم، ربط در لایه سوم و ثبت در لایه چهارم وجود انسان نهفته است، افزود: قرآن به زبان قصه سرنوشت انبیا را بیان کرد تا در فواد یا ذهن پیامبر اسلام(ص) ثبت شود.

وی با اشاره به اینکه عمده بازی‌ها و کارتون‌های انیمیشن تثبیت در فواد یا ذهن انسان ندارند و باعث اختلال در درون انسان می‌شوند، تصریح کرد: رسانه‌ها در چگونگی تثبیت و یا ایجاد اختلال در ذهن افراد بسیار تأثیرگذار هستند.

عباسی با تأکید بر اینکه خطری که رسانه‌ها ایجاد می‌کنند، زنای ذهنی است، ادامه داد: شیطان از طریق زنای ذهنی در فرزندان و با ربا در اموال مردمی که ولایت الله را نپذیرفتند شریک می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که در سال بین یک‌هزار و 200 تا 2 هزار و 500 قسمت نگاه می‌کنند، با شخصیت‌های سریال همزاد پنداری خواهند کرد، خاطرنشان کرد: برای رهایی از این معضلات اسلام راهکار ارائه داده و در دهه 1980 دانشمندان غربی نیز پس از 16 سال به همان راهکارها رسیدند.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با بیان اینکه جوانی 30 ساله که ازدواج نکرده، چه طور ممکن است ذهنی سالم داشته باشد، گفت: وضعیت طوری شده که اکثر پسران در شرف ازدواج در جامعه ما به دلیل بالا رفتن سن و سختگیری خواهان دختران باربی هستند.

وی با تأکید بر اینکه کشور ما درگیر پدیده انقلاب جنسی است، اظهار کرد: هرچه فریاد می‌زنیم سن ازدواج را کاهش دهید و در زمان ازدواج سختگیری نابجا نکنید به دلیل مسائلی است که دامن زندگی‌های مشترک را گرفته و به آمار طلاق بالا و زنای ذهنی منجر شده است.

عباسی با تأکید بر اینکه همه به حجاب ظاهری توجه می‌کنند اما نسبت به ذهن‌ها بی‌توجه هستند، افزود: دشمن به دنبال عادی کردن زنازادگی است به طوری که در کشور کلمبیا 84 درصد کودکان زنازاده هستند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سریال‌هایی که از شبکه‌های ماهواره‌ای نیز پخش می‌شود، در سال‌های اخیر از کشور کلمبیا بوده است، تصریح کرد: در کشور فرانسه این آمار به 56 درصد، سوئد 55 درصد و کشورهای انگلیس و آمریکا بین 40 تا 50 درصد است.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه بیشترین سریال‌های ماهواره‌ای در کلمبیا ساخته شدند، ادامه داد: در حال حاضر در خانواده کیفیت مطرح است و باید نطفه پاک، شیر پاک و لقمه حلال رواج پیدا کند.

عباسی با تأکید بر اینکه اگر از انسان مسلمان حیا را بگیری، چیزی از او باقی نمی‌ماند، گفت: باید خودمان را نسبت به رسانه واکسینه کنیم، جلوی تلویزیون و تلفن همراه را بگیریم و از وبگردی بی‌حساب و کتاب پرهیز کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای خنثی کردن استراتژی شیطان، قرآن می‌فرماید چشمتان را ببندید و تبرج نکنید، اظهار کرد: تبرج به معنای این است که بانوان به دنبال ظاهر و مد و فشن نروند و زیبایی‌ها را بپوشانند و وقتی موهای خود را می‌پوشانند، تاج درست نکنند و پسران نیز شلوار فاق کوتاه نپوشند.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با تأکید بر اینکه بدحجابی پسرها بدتر از دخترهاست، افزود: بدحجابی در پسرها باعث ایجاد بی‌حیایی و بی‌غیرتی می‌شود و دشمن نیز به دنبال همین مسئله است.

وی با تأکید بر اینکه مسئله مهم سواد رسانه‌ای است، تصریح کرد: باید اطلاعات در خصوص مسائل مختلف وجود داشته باشد تا تفاوت‌ها به خوبی مشخص شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار