پایگاه اطلاع رسانی صدای دانشجوبه نقل ازایسنا، دکتر محمدعلی اخباری با بیان اینکه مرکز تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی از اوایل سال 94 راه اندازی شد اظهار کرد: هدف از راه اندازی این مرکز نوآموزی و تربیت خبرگان است و برای تسریع در دستیابی به این هدف تلاش شد از مجموعه دانشگاههای وابسته به مراکز علمی بهره ببریم.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی یکی از موسساتی است که از بعد علمی پیشرفته بوده و از نظر اجرایی اهداف عالی نظام را پوشش میدهد، افزود: طی جلساتی که با دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد، تفاهم نامهای بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و جهاد دانشگاهی منعقد شد که بر اساس آن قرار شد آموزش، نوآموزی و بازآموزی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور توسط جهاد دانشگاهی انجام شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مورد فرایند پذیرش مدرسان توضیح داد: پس از برگزاری دوره برای مدرسان آزمونی برگزار میشود و چنانچه مدرسی نتواند نمره لازم را در این آزمون کسب کند شماره هویتی این فرد غیرفعال میشود مگر اینکه این فرد مجددا در آزمون شرکت کند و بتواند نمره لازم را کسب کند.
دکتر اخباری با بیان اینکه این آموزشها از واحدهای علمی کاربردی کمتر برخوردار آغاز میشود گفت: هدف این است که این آموزش یا توسط خود استانها برگزار شود یا توسط جهاددانشگاهی.
وی تاکید کرد: این فرایند باید تا نیمه دوم مهرماه تمام شود یعنی تا زمان مذکور آزمون برگزار شده و اساتیدی که نمره لازم را کسب نکردهاند شناخته شوند.
به گزارش ایسنا، "اعلام دورههای مورد نیاز"، "تایید قطعیشرکتکنندگان و نظارت بر نحوهی برگزاری دورهها که بر اساس استانداردهای معین مرکز آموزش مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام میگیرد و تامین محتوا"، "تهیه منابع آموزشی"، "اجرای کامل دورههای آموزشی" و همچنین "برگزاری آزمون و اعلام نتایج آزمون مدرسان دانشگاه علمی کاربردی" از جمله تعهدات جهاد دانشگاهی در این توافقنامه است.
انتهای پیام
دیدگاه شما