به گزارش صدای دانشجو به نقل از فارس، تقاضای مصرف کنندگان برای داشتن مواد غذایی سالم باعث خلاقیت و ایجاد روشهای نوین در بسته بندی مواد غذایی شده است، امروزه علاوه بر ثبت تاریخ مصرف مواد غذایی روی بسته بندیها میتوان از حسگرهای نانو ساختاری برای تشخیص مواد پروتئینی گران قیمتی مانند گوشت وماهی استفاده کرد.
تاریخ مصرف مواد غذایی، تنها زمانی را نشان میدهد که ماده در شرایط استاندارد تعریف شده سالم است اما امکان دارد مواد غذایی تا رسیدن به دست مصرف کننده شرایط دیگری را سپری کند اما وجود چنین حسگرهایی روی بسته بندیها باعث میشود مصرف کننده خود به طور مستقیم از سالم یا فاسد بودن مواد غذایی آگاه شود.
محققان دانشگاه صنعتی شریف ضمن تولید نانو حسگرهایی برای تشخیص فساد گوشت و ماهی با استفاده از پلیمرهای ارزان قیمت توانستند به گونهای عمل کنند هزینه ساخت سنسورها نیز کاهش یابد، در ضمن این حسگرها بر اساس تغییر رنگ کار میکنند و برای عموم قابل درک است و پیچیدگی ندارد.
دیدگاه شما