به گزارش صدای دانشجو، به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، به معرفی کتاب «بازگشت از نیمه راه» میپردازیم:
پیشنهاد قرآن در مقابل، افراط و تفریط یک چیز است: اعتدال.
متاسفانه سیاسیون ما همیشه از افراط و تفریط به کشور آسیب ها زده اند. یک روز از این ور پشت بام افتاده اند و روز دیگر از آن طرف به شکلی استادانه شیرجه زده اند. اگبر گنجی دهه شصت، پونز در پیشانی زنان بدحجاب می کند، اما آخرین نسخه گنجی حتی امام زمان (عج الله) را هم قبول ندارد. این آدم ها متاسفانه یا بویی از دین و معنویت نبرده اند وفقط دنبال روش و تکنیک و علم بوده اند و یا در دین بسیار مقام بالایی داشتند، اما به شدت ساده لوح بودند و توانایی تحلیل و پیش بینی شرایط و اوضاع را نداشتند. یکی از همین دو عامل هم بالاخره باعث می شود که پرده از چهره خویش بردارند و به همگان نشان دهند که کارهایشان خالصانه برای خدا نبوده و تنها سنگ هوای نفس خویش را به سینه زده اند، حتی اگر به دلیل همان ساده لوحی خودشان هم ندانند.
«بازگشت از نیمه راه» هم از ابتدای انقلاب تا کنون همین روند را برای چهره هایی شاخص که روزگاری در خط ولایت فقیه بودند اما بعدها در مقابل امام خمینی و امام خامنه ای ایستادند، بررسی می کند. از مهندس بازرگان و شیخ حسینعلی منتظری بگیرید تا سعید حجاریان و مهدی کروبی.
پس نتیجه می گیریم که همه ی این ها یک مشکل داشتند و آن هم نداشتن مشی اعتدال بوده است، اما اعتدال داریم تا اعتدال!
چند سی سی از متن کتاب :
آیت الله صانعه ای همچنین 29 سال بعد از انقلاب و 20 سال بعد از اظهارات اولیه خود در دیدار با اعضا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نظر خود را این گونه اعلام می کند: «خداوند در امور سیاسی هیچ کس را قیم بر مردم قرار نداده است و خداوند مردم را حاکم بر سرنوشت خویش قرار داده است و تنها نبی مکرم اسلام و ائمه معصومین علیهم السلام هستند که هر چه فرمودند ما باید بدون سوال و جواب قبول کنیم، چون آنجا پشتوانه عصمت وجود دارد.»
شیخ یوسف صانعی ادعا می کند که امام، علما و امام امت را مصداق اولوالامر نمی دانست در حالی که امام موضع گیری صریحی در این قضیه داشتند:
«ولایت فقیه یک چیزی است که خدای تبارک و تعالی درست کرده است. همان ولایت رسول الله هست و این ها از ولایت رسول الله هم می ترسند! شما بدانید که اگر امام زمان سلام الله علیها حالا بیاید، باز این قلم ها مخالفند.»
انتها پیام/م
دیدگاه شما