مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 10. تير 1395 - 9:47   |   کد مطلب: 18265
شروع ثبت نام نخستین دوره مسابقات استانی فن‌آورد در استان همدان تا پانزدهم تیرماه اعلام شد.

به گزارش صدای دانشجو به نقل از خبرگزاری دانشجو، محمدحسین قمری، رئیس مجموعه رقابت های تخصصی مهارت سنجی فن آورد گفت: پس از گذشت شش ماه از برگزاری مسابقات ملی مهارت‌سنجی فن‌آورد و مشارکت بیش از ۳۵۰۰ نفر و داوری اساتید مطرح و اهدای بیش از ۱۲۰ سکه بهار آزادی به نفرات برتر، رویداد جدیدی تحت عنوان «مسابقات استانی» تعریف و در دستور کار مجموعه قرار گرفت که در استان همدان برای نخستین بار و در سه رشته برنامه‌نویسی، بسته‌بندی محصولات استانی و صنایع تبدیلی برگزار خواهد شد.

 

وی بیان کرد: مسابقات استانی فن آورد با هدف شناسایی نیاز های هر استان طراحی شده است تا مسائل هر استان را به واسطه ظرفیت های موجود بومی به راه حل برسد؛ لذا فن آورد پس از تعامل با کارشناسان، صاحبان صنایع و مراکز خدماتی معتبر استان همدان، نیازهای این استان را شناسایی کرده و در جهت رفع این نیاز ها در رشته های مختلف اقدام به برگزاری رقابت های تخصصی می کند.

 

قمری تاکید کرد: رویداد فن‌آورد باعث می شود تا طرح های برتر در صنایع تبدیلی و بسته بندی تجاری و عملی شوند.

 

مسابقه بسته بندی فن‌آورد

رقابت بسته‌بندی فن‌آورد با رویکردی کاملا مسئله‌محور سعی دارد تا مجموعه مهارت‌های عمومی و تخصصی افراد را ارزیابی کند و نیاز فعالان این صنعت را مرتفع سازد.

 

طراحان بسته‌بندی، هنرمندان، دانشجویان طراحی صنعتی، کارشناسان بازاریابی و فروش و بسیاری دیگر از افراد می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند و در انتهای این مسابقه طرح برتر به صورت عملیاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مجموعه ایران سفال با توجه به ماموریت خود و فعالیت چندساله در حوزه تولید و طراحی سفالینه‌های تزیینی و کاربردی بر آن شده است تا با همکاری فن‌آورد یکی از مسائل خود در این زمینه را مطرح و برطرف سازد.

 

موضوع مسابقه بسته بندی

‌کاربردی کردن ظروف سفالی مزایای زیادی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای ظروف پلاستیکی باشد که برای محیط زیست و زندگی انسانها مضر است. قرار دادن مایعات در ظروف سفالی ارزش افزوده مناسبی برای هر دو طرف (ایران سفال و مجموعه‌های تولیدی مایعات) به همراه خواهد داشت.

 

لذا مسئله مجموعه ایران سفال، طراحی یک بسته بندی یا ظرف سفالی است که مایعات را در خود جای داده و علاوه بر حفاظت از مواد داخل آن، کمترین مشکل در حمل و نقل و کمترین تلفات را داشته باشد. همچنین زیبایی ظرف سفالی و یا بسته بندی یکی از مهم‌ترین ملاک‌های این مسئله است، چرا که وجه تمایز آن با سایر بسته‌بندی‌هاست.

 

چگونگی برگزاری مسابقه بسته بندی فن آورد

مسابقه بسته بندی فن آورد در یک مرحله برگزار می شود. داوطلبان شرکت در مسابقه می بایست پس از ثبت نام و دریافت کد رهگیری و پس از اطلاع رسانی شروع مسابقه از طریق ایمیل و پیامک، در مدت زمان مشخص شده نمونه طرح‌های خود را در پرتال مسابقه بارگذاری نمایند.

 

قوانین مسابقه

‌طراحی بسته بندی باید این ملاحظات را شامل شود:  جنس بسته بندی سفالی باشد. بتواند مایعات را در خود نگهداری کند. حمل و نقل آن ساده و قابلیت ارسال به سراسر کشور را داشته باشد. زیبایی بصری. از لحاظ بهداشتی ملاحظات خاصی نداشته باشد. طراحی و پیاده سازی آن اقتصادی و مقرون به صرفه شود.

 

رقابت فن آورد در رشته برنامه نویسی کامپیوتر

‌فن‌آورد در رشته برنامه نویسی با هدف شناسایی افراد ماهر در حوزه full stack developingاست. Full stack developer در آینده نقش فزاینده مهمی در توسعه وب خواهد داشت، به ویژه هنگامی که روش های توسعه وب در حال تبدیل شدن به یک بخش ضروری از شرکت‌های توسعه نرم افزار هستند و جزء اولویت‌ها و نیازهای آنها تلقی می‌شوند.

 

موضوع مسابقه

سنجش توانایی شرکت‌کنندگان در حوزه full stack developing با ارزیابی مهارت‌هایتوانایی کار با هر دو فناوری back-end و front-end، پایگاه داده PHP،  HTML،   CSS،   JavaScriptوسایر موارد است. زبان برنامه نویسی بر عهده شرکت کننده است و فقط خروجی نهایی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

 

چگونگی برگزاری مسابقه

مجموعه رقابت‌های تخصصی مهارت سنجی فن‌آورد در رشته برنامه‌نویسی کامپیوتر در یک مرحله و در این بار در سطح استان همدان برگزار می‌شود. داوطلبان شرکت در مسابقه می‌بایست ثبت نام کرده و به صورت غیر حضوری پس از دریافت سوالات به حل سوالات مربوطه در رشته مورد نظر اقدام و ارسال کنند که نحوه ارسال آن از کانال های ارتباطی فن آورد اعلام خواهد شد.

 

رقابت فن آورد در رشته صنایع تبدیلی عسل

فن آورد در رشته صنایع تبدیلی عسل با توجه به وجود پتانسیل تولید عسل در استان همدان همچنین وجود کارخانجات صنایع غذایی مشتاق به تولید و فرآوری محصولات برگرفته از عسل این مسابقه را ترتیب داد.

 

تا به وسیله ایده های جمع آوری شده از سوی شرکت کنندگان محصول جدیدی را به تولید کننده معرفی کند.  ایده های ارسالی از سوی شرکت کنندگان بعد از بررسی توسط داوران مسابقه به کارخانجات مربوطه اعلام می شود. پس از پذیرش از طرف کارخانه محصول مد نظر تولید و روانه بازار می شود.

 

محورهای مسابقه در بخش فرآوری عسل

شرایط شرکت در مسابقه شامل موارد زیر است:

معرفی محصول غذایی و دارویی یا آرایشی بهداشتی که با فرآوری از عسل به دست بیاید. عنوان محصول گویا و دقیق و برای تولید کننده و مصرف کننده جذاب باشد. روند تولید از ابتدای خرید محصول خام از تولید کننده تا فروش آن بیان شود. تولید و فروش محصول توجیح اقتصادی داشته باشد. طرح پیشنهادی باید در کارخانجات صنایع غذایی یا صنایع دارویی ایران قابل تولید باشد. زائقه ی ایرانیان در نظر گرفته شود. محصولات مکمل در صورت وجود دقیقا معرفی شود.

 

همچنین ایده گرفتن از محصولات خارجی مشابه بلامانع است ولی باید طرح با توجه به نیاز داخلی بومی سازی شود. خواص فیزیکی و شیمیایی عسل در نظر گرفته شود و تغیرات آن طی مراحل تولید دقیقا بیان شود.

 

شرکت کنندگان باید بسته بندی مناسبی برای محصول که نگهداری، حمل و نقل و فروش آن را بهبود بخشد معرفی کنند و برای محصول خود شعار تبلیغاتی یا پوستر طراحی کرده باشند.

 

شرایط شرکت کنندگان در فن آورد

رویداد استانی فن آورد با حمایت بنیاد ملی نخبگان، وزارت صنعت، معدن و تجارت، پارک علم و فناوری استان همدان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دانشگاه ابوعلی سینا، جهاد کشاورزی، شهرداری همدان، ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، مجموعه میزان، برگزار می شود و ثبت نام در این رویداد  از اول تا ۱۵ تیرماه انجام می شود. علاقه مندان برای ثبت نام و ارسال آثار به سایت HM.fanavard.com  مراجعه کنند. آثار پس از داوری در یک مراسم اختتامیه اعلام خواهند شد. و از نفرات برتر تقدیر به عمل می‌آید. طرح های برگزیده این رویداد که با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان برگزار می شود، برای تجاری شدن حمایت خواهند شد.

 

فن‌آورد یک رویداد ملی است و همه می‌توانند‌ در آن شرکت ‌کنند و ایده های خود را به چالش ‌کشند. دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید رشته های مهندسی به ویژه مهندسی شیمی، مهندسی کشاورزی به ویژه صنایع غذایی و رشته های علوم به ویژه شیمی یا دارو سازی می توانند به عنوان یک موضوع تحقیقاتی در حوزه مربوط به رشته خود به آن بپردازند و قطعا به نتایج قابل قبولی برسند.

 

دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید طراحی صنعتی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی به منظور طراحی بسته بندی بازار پسند برای محصول معرفی شده توانایی شرکت را دارند.تولید کنندگان عسل و کندو داران به علت آشنایی از نزدیک با تولید و پخش عسل می توانند ایده های کاربردی در این رقابت داشته باشند.

 

همچنین آشپزان و قنادان با توجه به توانایی در طبخ و تولید کیک و شیرینی می توانند به راحتی عسل را جز دستور پخت خود قرار دهند و محصول جدیدی را معرفی کنند.

انتها پیام/

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار