به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، به نقل از فارس؛ آیین پاسداشت شهید مدافع حرم سردار حاج شعبان نصیری عصر امروز در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برگزار شد.
در این مراسم سردار حمیدرضا تقیزاده رئیس بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز همه ما در این مراسم میهمان حاج شعبان نصیری که همواره بر عهدهایش پایبند بوده و به آن جامعه عمل میپوشاند و در پایان عمرش بر این عهدهایش ماندگار بود، هستیم.
وی افزود: امروز با شهید حاج شعبان نصیری که در همه ابعاد نظیر اخلاص کامل است و همه دوستانش به این موضوع اذعان دارند روبه رو هستیم.
تقیزاده گفت: افتخار دوستی با حاج شعبان نصیری را از سال 65 دارم چرا که به نوعی با وی در جاهای متفاوت و در شهرهای مختلف و در 6 مأموریتهای مستمر زندگی کردهام.
وی خاطرنشان کرد: حاج شعبان نصیری یک انسان کامل و تکلیفگرای واقعی بود که شجاعتی بینظیر و تفکری سراسر برگرفته از هوش داشت.
.رئیس بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: اساس و اصرار شهید حاج شعبان نصیری به انسانسازی بود و فرق بین شهید نصیری و دیگران آن است که وی از خودش و اینجا شروع کرد در حالی که امثال افرادی مانند من از آنجا شروع میکنند.
وی گفت: شهید حاج شعبان نصیری از سالیان گذشته انسانسازی را از کودکان و نوجوانان آغاز کرده بود و تلاش میکرد تا برای انقلاب کادرسازی کند.
تقیزاده افزود: حاج شعبان نصیری در مأموریتهای خود با نیروهای خدماتی هم، هم کلام میشد و سعی میکرد تا ضمن آموزش کارهای روزانه به آنها زمینه انسانسازیشان را فراهم کند و همین افراد در نهایت به دلیل حب بسیار به حاج شعبان نصیری مرید وی شدند.
رئیس بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: حاج شعبان نصیری هیچگاه بیتفاوت و بیاعتنا نسبت به مسائل مختلف نبود و همواره سعی میکرد تا از هر فرصت پیش آمده نهایت استفاده را از آن کرده و فضا را برای انقلاب اسلامی و اسلام ناب محمدی ایجاد کند که برای نمونه اقدامات این شهید بزرگوار در زمینه مسائل آموزشی، اجتماعی و خیریه در سومالی و کنیا بخشی از آن اقداماتش است که نشان میدهد شهید نصیری حتی یک لحظه از تکلیف خود غافل نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: من به شخصه آدمی به شجاعت شهید حاج شعبان نصیری در طول سالیان مختلف به تعداد 5 نفر نمیشناسم؛ به طوری که در برخی مناطق که احتمال شهادت 90 درصدی وجود داشت بالغ بر 20 بار شهید نصیری را به عینه در آنجا میدیدم.
تقیزاده گفت: شهید نصیری همواره یک پارچه انرژی بود به طوری که گویی این شهید بزرگوار به تازگی از مرخصی یک ماه آمده و استراحت خوبی کرده بود، اما این شهید بزرگوار در تمامی ساعات روز روحیه انقلابی و تکلیفگرا داشت.
رئیس بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین افزود: شهید حاج شعبان نصیری در شخصیتش هیچگاه خستگی و ترس وجود نداشت و همه نقاط و مأموریتهایی را که میرفت کلاس درس میدانست.
وی گفت: اگر زمان جنگ شهید همت مدل بود ولی نمیتوانست الگو شود، شهید حاج شعبان نصیری به تنهایی خود مدل و الگویی بود که جوانان و حتی غیر انقلابیون که برخی شبهات را در ذهن خود میپرورانند هم به اقدامات این شهید بزرگوار اذعان دارند.
تقیزاده بیان داشت: حاج شعبان نصیری مدل قابل استخراج، تدوین شده و قابل تدریس در دانشگاهها است.
رئیس بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین افزود: مدل حاج شعبان نصیری جذب حداکثری بود و افرادی که دغدغه انقلابیگری دارند این شهید بزرگوار را به خوبی میشناسند ضمن اینکه اگر هزاران نفر به هر دلیل جذب حاج شعبان نصیری شدند به مانند دانشجویی است که در کلاسهای درس یک معلم مطالب مختلف را فرا گرفته و وارد دانشگاه شده است.
وی تصریح کرد: تکلیف ما نسبت به شهید حاج شعبان نصیری رفع دغدغههای وی است.
در ابتدای این مراسم همرزم و دوست شهید نصیری به بیان خاطراتی از این شهید مدافع حرم پرداخت و پس از وی محمدیاسر نصیری نوه این شهید مدافع حرم دلنوشتهای را قرائت کرد.
وی در این دلنوشته گفت: تکفیری بداند پرچم زرد حزب الله همان فرزند امام علی است که کسی برای ظفر نیافت.
در ادامه این مراسم فاطمه سلمانی از اساتید دانشکده فارس قبل از پخش گوشههایی از مستند نیمه تمام ماهی که پشت ابر نماندکه سالها پیش آن را تهیه کرده بود، گفت: سالها پیش برای تهیه مستند به سختی سردار نصیری را پیدا کردیم اما وی با روی گشاده به خاطر رزمندگان سپاه بدر مصاحبه را پذیرفت و این مستند بخشی از گفتوگو با وی است.
این استاد دانشکده رسانه فارس تصریح کرد :ما هنرمندان و مردان جنگ شبیه هم بوده و در حقیقت اهل عمل هستیم و به نظرم کار دولتمردان حمایت از دلاوران جهادگر و روایتگران حماسهها است.
وی با بیان اینکه فیلمهای این مستند موجود است از مسئولین درخواست کرد تا با حمایت خود مستندی فاخر برای معرفی این شهید تولید شود.
در بخش دیگری از این مراسم حاج امیر عباسی به ذکر مصیبت اهل بیت پرداخت.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما