مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 5. شهريور 1396 - 22:16   |   کد مطلب: 22129
استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به ناهماهنگی های ایجاد شده در تیم اقتصادی دولت دوازدهم با ایجاد معاونت های اقتصادی مختلف اظهارداشت: وجود نهادها و واحد های اقتصادی منسجم و هماهنگ تصمیم گیر در دولت ها می تواند کمک بازوی اقتصادی کشور باشد ولی آنچه که امروز با آن مواجه هستیم یک تیم وسیع و گسترده ناهماهنگ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، حجت الله عبدالملکی، کارشناس مسائل اقتصادی و استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به ناهماهنگی های ایجاد شده در تیم اقتصادی دولت دوازدهم با ایجاد معاونت های اقتصادی مختلف اظهارداشت: وجود نهادها و واحد های اقتصادی  منسجم و هماهنگ تصمیم گیر در دولت ها می تواند کمک بازوی اقتصادی کشور باشد ولی آنچه که امروز با آن مواجه هستیم یک تیم وسیع و گسترده ناهماهنگ است.

 

وی بر همین اساس عنوان کرد: افزودن افراد و نهاد های جدید به تیم اقتصادی دولت بدون ایجاد هماهنگی میان آنها نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه می تواند مشکل آفرین نیز باشد؛ در این صورت هر کدام از افراد و نهاد ها هر کدام برای خود یک سازی می زنند و اختلافات زیادی را میان آنها ایجاد می کند.

 

کارشناس مسائل اقتصادی در ادامه با اشاره به افراد جدیدی که به تیم اقتصادی دولت افزوده شده اند گفت: اسحاق جهانگیری به عنوان رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مسعود نیلی، به عنوان دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقتصادی و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی و محمد نهاوندیان به عنوان معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری برگزیده شده اند که هر کدام از این افراد در اقتصاد کشور دخیل هستند و اگر هماهنگی و انسجام در میان این افراد ایجاد نشود اختلاف سلیقه ها در تصمیم گیری های اقتصادی کشور افزایش می یابد.

 

عبدالملکی افزود: اگر افراد نام برده شده اقتصادی کابینه نتوانند به خوبی با یکدیگر هماهنگ شوند ضربه مهلکی به اقتصاد کشور وارد می کنند که جبران این خسارت را مردم باید بدهند بنابراین ایجاد هماهنگی از سوی رئیس جمهور در تیم اقتصادی کابینه هر چه زودتر باید صورت پذیرد و سازوکار هم باید برای افراد نام برده شده مشخص شود تا افراد دخالتی در تصمیم گیری یکدیگر نداشته باشند.

 

وی با اشاره به لزوم ایجاد یک تیم اقتصادی قوی در دولت بیان داشت: دولت در ابتدای شروع قول ایجاد تیم اقتصادی قوی را به مردم داده بود اما به این نکته توجه نداشته اند که لازمه یک تیم قوی اقتصادی وجود انسجام و هماهنگی میان اعضای تیم اقتصادی است و یک همگرایی ملی منسجم باید برای برنامه اقتصادی کشور داشته باشند.

 

 استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت ضعیف تر از گذشته شده است گفت: آنچه که امروز با این دست انتصاب ها در می یابیم این است که تیم اقتصادی دولت نسبت به گذشته بسیار ضعیف شده است و قابل مقایسه با دولت یازدهم نیست.

 

عبدالملکی در پایان با اشاره به لزوم ایجاد همگرایی ملی در اقتصاد کشور تصریح کرد: در واقع تیم اقتصادی که برای اداره کشور برگزیده شده است ضعیف است اما اگر یک همگرایی و انسجام ملی در تیم اقتصادی دولت دوازدهم ایجاد شود می توانیم شاهد شکوفایی اقتصادی و حرکت روبه جلو در این عرصه باشیم.

 

انتهای پیام/چ

دیدگاه شما

آخرین اخبار