به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،رئیسجمهور امریکا پس از خارج شدن از توافق هستهای از تعابیری نظیر به صفر رساندن فروش نفت ایران صحبت کرد یا اینکه نزدیکان وی نظیر جان بولتون از مچاله کردن اقتصاد ایران یا فرارسیدن تابستان داغ از طریق بالا رفتن اعتراضها سخن گفتند ولی امروز مشاهده میکنیم که ترامپ و دولت او، به هیچ کدام از خواستههایشان نرسیدهاند.
شکست پروژه های آمریکایی علیه ایران نشان از یک اشتباه محاسباتی شدید از سوی آمریکا درباره ایران داشت. این موارد تا جایی بود که رهبر معظم انقلاب در سخنانشان در جمع مردم پرشور قم بیان داشتند که « بعضی سران آمریکا دیوانه نیستند اما احمق های درجه یکی هستند».
ایشان همچنین به برنامههای نشدنی آمریکاییها که خیالبافی را جایگزین سیاست و برنامه عملیاتی کردهاند اشاره فرمودند و درباره مصداق این خیالبافی های سیاسی بیان کردند: « این دستگاه محاسباتی آمریکاست؛ آمریکاییها به این تحلیل محاسباتی و آیندهنگری خود میبالند! اینجا هم یک عده غربزده پُز قدرت آمریکا را میدهند.چندی پیش هم یکی از دولتمردان آمریکایی در جمع یک مُشت تروریست و اوباش گفت امیدوار است که جشن کریسمس ۲۰۱۹ را در تهران بگیرد. جشن ۲۰۱۹ چند روز پیش بود».
آمریکایی ها با امیدواری که بر روی اغتشاشاتی که بعضا در کشور اتفاق افتاده داشتند، سعی کردند فشارهای اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان اعمال کنند که این موارد با شکست مواجه شد. ناکامی آمریکایی ها در پروژه تابستان داغ، آنان را به برنامه ریزی و تلاش برای به اجرا در آوردن پروژه ضربه سخت زمستان کشانده است. هدف اصلی و راهبردی این پروژه، جلوگیری از برگزاری باشکوه جشن 40 سالگی انقلاب است.
تلاش مذبوهانه ضدانقلاب و آمریکا برای ایجاد اغتشاش
اصلی ترین تاکتیک آنان برای رسیدن به هدف خود، ایجاد آشوب و التهاب آفرینی در کشور با استفاده اعتراضات خیابانی است. ایجاد اشوب خیابانی و یا دمیدن در آتش اعتراضات عمدتاً اقتصادی و تبدیل آن به شورش و ناامنی، اصلی ترین خطی است که دنبال می شود. از این رو برنامه ریزی ضدانقلاب و آمریکا تمرکز بر روی برخی حوادثی است که گاها اتفاق می افتد و ضدانقلاب سعی می کند با ماهیگیری و موج سواری آتش فتنه را در این حوادث روشن کند. اما در این موارد با تمامی دروغ سازی هایی که انجام میشود هیچ اتفاق خاصی در این زمینه رخ نمی دهد.
رسانه ها در این میدان نقشی اساسی بازی می کنند چرا که اساسا برنامه دشمن یک عملیات رسانه ای و روانی است که بر موج های داخل کشور سوار شده و سعی می کند روایت خود را از ماجرا بیان کند.
تقویم سال97 پر است از شکستهای پیاپی دشمن. از تابستان داغ گرفته تا تحریم هایی که در 13 آبان علیه کشورمان دوباره اعمال شد. حتی در این روند اروپایی ها که همواره مطرح می کنند که طرفدار برجام هستند با بازی های امنیتی مختلف علیه دیپلمات های ایرانی سعی کردند ایران را به چالش بکشند. البته بعد از هفت ماه از مذاکرات ایران و اروپا هنوز خبری از راهاندازی کانال مالی فی مابین نیست.
تحریم ها حربه نخ نما شده آمریکا
ترامپ سعی کرد که با اعمال تحریم ها و فشار مضاعف علیه ایران و با خروج از برجام ایران را به زانو در بیاورد. دقیقا تحریمها مانند همیشه مردم ایران را هدف قرار داده بود اما ملت ایران نشان داده است که همواره جلوتر از حربههای امریکا حرکت می کنند. حالا گذر از تابستان داغ به زمستان سخت یک فرار رو به جلو برای پوشش دادن شکست مفتضحانه کاخ سفید است. اگر تحریمها اثر داشت، باید در همان نیمه مردادماه، تابستان داغ آنها را محقق میکرد و رویای شوم آنها برای پایان کار انقلاب پیش از فجر چهلم محقق میشد، درحالیکه اینگونه نیست و آمریکایی ها این رویا را در خواب می بینند.
جنگ ارزی بی سابقه علیه ایران و با هدف وارد کردن ضربه اساسی به اقتصاد ایران از طریق بی ارزش کردن ریال، یکی از اصلی ترین ویژگی های پروژه دشمن در تابستان سال 97 بود. اتاق فکر آمریکایی به شکست دادن ایران در جنگ ارزی یقین داشت. آنها تجربه جنگ ارزی با غول اقتصادی مانند چین را به خوبی تجربه کرده بودند و با تجربه شکست چند سال قبل غول اقتصادی شرق درباره ایران نیز پیروزی خود را نزدیک می دیدند.
ناامیدی آمریکایی ها ازهر یک از حربه هایی که علیه ایران انجام می دهند اما راه به جایی نمی رود، آنان را واداشته که دوباره نقشه جدیدی طراحی کنند که افتضاحات گذشته شان را بپوشاند تا کمتر آبروی خود را بر باد رفته ببینند. پیش ازاین یانکی ها در منطقه خاورمیانه سعی کردند با ناامن سازی خاورمیانه و به آشوب کشاندن کشورهایی مانند سوریه و عراق سپس تروریستها را به سمت ایران گسیل بدارند که ایران با کمک به کشورهای مذکور توانست تروریست ها را در نطقه خفه کند. حمله موشکی مقتدرانه سپاه به دیر الزور بیش از پیش اقتدار نظامی ایران را در منطقه خاورمیانه به رخ دشمنان کشید.
از تابستان سرد ایرانی تا پاییز داغ فرانسوی!
ماجرای جلیقه زردها در فرانسه به خوبی نشان می دهد که کشورهایی که خود را مهد لیبرالیسم و دموکراسی می داند چقدر با مشکلات مضاعفی روبرو هستند. جالب اینجاست که جلیقه زردها هر روز در فرانسه بیشتر خودی نشان می دهند و فرانسه حالا به شدت در سرکوب مردم این کشور ناکام مانده است. هر روز عکس های عجیبی از تظاهرات مردم این کشور و سایر نقاط اروپا در شبکه های اجتماعی منتشر می شود که هر یک می تواند نماد خشونت علیه بشریت و رفتار ضدبشری باشد.
کشورهایی که خود را مدعی حقوق بشر معرفی می کنند اما چنان نقطه متمایز این نمایش در تحولات داخلی آنان نمایان می شود که دیگر افکارعمومی جهان طعنه های جدی به مهد دموکراسی غربی می زنند. رسانه های غربی هم که با سکوت قابل تاملی تحولات فرانسه را از سر می گذرانند به خوبی واژه آزادی بیان را در غرب معنی کرده اند. هرچند که اگر هر یک از این اتفاقات در ایران می افتاد چنان رسانه های غربی از آزادی بیان دم می زدند که گویی تنها آزادی در ایران اهمیت دارد نه کشورهای غربی. به هر جهت آمریکا و همدستانش گرفتار سریال نقشه ها و حربه ها علیه ایران شدهاند که هیچ کدامشان به هدف نخورده است.
دیدگاه شما