پایگاه اطلاع رسانی صدای دانشجوبه نقل از ایسنا،
سید حسن هاشمی در نشست با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل و نمایندگان مجلس، استاندار مازندران و مسئولان شهرستانی بیان کرد: امید میرود در آینده با توجه به ظرفیتهای بسیار خوب موجود شاهد فعالیتهای برجسته حوزه بهداشت و درمان در استان باشیم.
طرح آمایش، محدود شدن دانشگاهها نیست
وی طرح آمایش سرزمینی را برای ماموریت محور شدن دانشگاهها ضروری دانست و افزود: این طرح محدود شدن دانشگاهها نیست بلکه باید به دانشگاهها به طور متوازن توجه کرد.
هاشمی با بیان اینکه در حوزه تربیت نیرو باید هدفمند عمل کرد و متناسب با نیازها نسبت به تربیت دانشجو اقدام کنیم، عنوان کرد: با تقسیم ماموریتها، حوزه آموزش و پژوهش نیز تقویت شود ضمن آنکه در حوزه خدمات نیازمند گسترش امکانات و فعالیتها هستیم.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت در دو دهه آینده مشخص میشود، خاطرنشان کرد: پیشرفتهای خوبی در حوزه زیرساختهای بهداشتی استان صورت پذیرفته است و امیدوارم که بخش درمانی هم به تدریج با حمایتهای مسئولان استانی کمبودها برطرف شود.
هاشمی ادامه داد: در کشور به ازای هر هزار نفر 1.2 تا 1.5 تخت در کشور وجود دارد و در بابل این میزان 1.2 است که تقریبا با استانداردهای کشوری برابری دارد.
وی با اعلام اینکه 40 درصد تختهای موجود در استان مازندران نیازمند نوسازی است، گفت: باید در حوزه خدمات درمانی فرصت بازسای و نوسازی را فراهم کنیم.
هاشمی وضعیت اساتید و اعضای هیات علمی این استان بسیار مناسب دانست و قابلیت توریست درمانی را از استعدادهای منطقه مازندران بیان و اظهار کرد: طب سنتی به دلیل ویژگی ممتاز و قدمت دیرینه آن در کشور به ویژه در این منطقه قابلیت توسعه دارد و در مازندران امکان ارایه خدمات با تاسیس یک مرکز و کلینیک وجود دارد.
هاشمی خواهان توجه بیشتر مسئولان استان به تغییرکاربری برخی زمینهای مربوط به دانشگاهها و بیمارستانها و تامین اعتبار برای ایجاد مراکز مورد نیاز و تجهیز مراکز فعلی در این اراضی شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما