به گزارش خبرنگار صدای دانشجو، طیب فریادرس در همایش "جنبش دانشجویی و مقابله با نفوذ" با بیان این نکته که در حیات انقلاب روزگاری را می بینیم که در دوران دفاع مقدس در اوج مظلومیت و غربت از حیثیت انقلاب دفاع شد افزود: امروز را نیز می بینیم که در اوج قدرت در منطقه در حال مبارزه هستیم.
وی افزود: این انقلاب از غربت دیروز به قدرت امروز رسیده است و این نبوده به جز این که رمز اقتدار را همیشه مدنظر داشته ایم. انقلاب اسلامی ما بدون اقتدار قادر نخواهد بود به مسیر خودش ادامه بدهد ما مجبوریم که مقتدر باشیم.
فریادرس گفت:امروز جبهه جاهلیت و غرب و در مقابل ما ایستاده است و اگر ما مقتدر نباشیم آن ها نخواهند گذاشت ما به حیات خود ادامه دهیم.
وی افزود:ماهیت انقلاب اسلامی و جاهلیت مدرن به شکلی هست که حتما این تقابل ادامه خواهد داشت.
فریادرس گفت: امروز درایت رهبری نمود اقتدار ماست. دیگر مولفه اقتدار و قدرت ما روحیه ایثار در رزمندگان و بسیجیان ما هست. رمز قدرت نظام ما استحکام ساختار درونی نظام است.
وی با اشاره به سه مولفه اقتصاد قوی، علم پیشرفته و وجود روحیه انقلابی گری گفت: مشکل اقتصاد ما فقط از طریق رابطه ما با جهان حل نخواهد شد و بیماری ساختاری نظام اقتصادی ما به وسیله اقتصاد مقاومتی قابل حل است. اما متاسفانه هنوز عده ای در نهاد های رسمی فکرشان نسبت به اقتصاد همان تفکر دوران قاجار است که به وسیله فروش نفت بیشتر مشکلات را رفع کنیم.
فریادرس ضمن انتقاد از کاهش رشد علمی کشور ادعاهای طرح شده در زمینه عادی بودن کاهش شتاب علمی کشور نادرست دانست و اعلام کرد که چرا این کاهش در حوزه دانشگاهی وزارت بهداشت رخ نداده است؟ او ضمن تشکر از مجموعه دانشگاهیان دانشگاه بوعلی عنوان کرد که این دانشگاه جزو دانشگاه هایی است که شتاب رشد علمی خود را حفظ کرده است.
وی علت عدم حفظ جایگاه شایسته علمی توسط وزارت علوم را نتیجه سیاست بازی ها در فضای وزارت علوم دانست و افزود: در حالی که جوانان مومن و انقلابی ما در دانشگاه ها تحت فشار هستند و پرونده های جعلی مثل بورسیه ها بر جوانان فشار وارد می کند برخی به دنبال اهداف سیاسی خود از این کارها هستند. محصول این سیاست بازی ها آسیب رسیدن به رشد علمی کشور شده است. اگر می خواهیم به نقطه شایسته ای برسیم باید فضای دانشگاه ها را فضای علمی در نظر داشته باشیم نه یک فضای جناحی و باندی.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی همدان بیان کرد:خوب در حیطه فرهنگ هم وضعیت مناسب نیست. در حالی که تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری را داریم بر این که اردوهای مختلط در دانشگاه ها برگزار نشود ما توجیهات مکرر مسئولین فرهنگی دانشگاه ها را می بینیم. حال این موارد را در کنار فشاری که بر تشکل های ارزشی در دانشگاه ها وجود دارد بگذاریم علی رغم این که رهبری فرمودند فضای دانشگاه ها در دست دانشجویان ارزشی باشد می بینیم نقض مکرر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص اتفاق می افتد.
وی در رابطه با نقش وظایف بسیج دانشجویی در دانشگاه ها گفت: نقش ما این است که عوامل اقتدار ساز را تقویت کنیم، ما وظیفه داریم نگاه به اقتصاد مقاومتی را تقویت کنیم. ما وظیفه داریم نگاه علمی در دانشگاه ها را تقویت کنیم. ما وظیفه داریم روحیه انقلابی و انقلابی گری در دانشگاه ها را تقویت کنیم. واین ها عواملی هستند که سد راه نفوذ دشمنان می شود.
دیدگاه شما