به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا کارگر دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز تهران با بیان اینکه ۱۳ آبان سال ۵۸، جمعی از دانشجویان پس از اثبات خیانت و خباثتهای آمریکا در اقدامی که میتوان آن را اقدام متقابل نامید، لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند، گفت: معمار روشن ضمیر انقلاب امام خمینی (ره) به درستی ۱۳ آبان را انقلاب دوم نامیدند، زیرا در این اقدام جوانان و دانشجویان ما خود به این باور و یقین رسیدند که آمریکا عداوت مطلق با ایران دارد.
وی افزود: تحلیل من این است که اگر هر نهاد حکومتی یا حاکمیتی به جزء دانشجویان و مردم دست به این حرکت میزدند، بعید بود امام این اقدام را انقلاب دوم بنامد و نکته دوم اینکه اقدام دانشجویان در روز ۱۳ آبان در راستای شعارهای انقلاب بود.
کارگر ادامه داد: اگر چنین اتفاقی در سال ۵۸ رخ نمیداد، نمیتوانستیم بگوییم استقلال ما، استقلال مطلوبی است و آیا اصلاً به استقلال دست مییافتیم یا خیر.
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان عنوان کرد: در این راستا انقلابهای بعدی باید از جنس وضعیت علمی، فرهنگی و دانش باشد که آرمانهای ابتدایی انقلاب به منصه ظهور برسد، عدالتخواهی و ریشهکن کردن فساد باید صورت گیرد که هم جوانان و هم دانشجویان به یک عزم راسخ و اقدام همگانی برسند.
وی وضعیت نهادهای آموزشی مانند وزارت علوم، آموزش و پرورش و بهداشت و سایر نهادهای آموزشی و تربیتی را به وضعیت تنگه احد تشبیه کرد و گفت: نباید اینگونه باشد که مسئولان نهادهای آموزشی به طمع جمعآوری غنائم از وضعیت خود دور شده و تنگه را رها کنند تا خدایی ناکرده نفوذ دشمن در کشور حاکم شود.
کارگر با بیان اینکه ۱۳ آبان روز ملی استکبارستیزی است، اظهار داشت: آمریکا امروز مصداق اکمل استکبار است، چندی پیش رئیسجمهور گفت: آمریکا اگر در برجام بدقولی کند سایر کشورها مگر دیوانه هستند که دست به مذاکره بزنند، شعار این است که آیا مقام معظم رهبری بارها خطر بدعهدی آمریکا را گوشزد نکردند؟ آیا در مسئله سعدآباد خودتان به طور ملموس این قضیه را متوجه نشدید؟ چرا حیات و ممات مردم را به موضوع تخیلی برجام گره زدید؟ امروز مسئولان باید در هر سنگر یا تریبونی که قرار میگیرند پاسخگوی عملکرد خود باشند نه اینکه درس وعظ بدهند، معلم اخلاق زیاد داریم.
کارگر گفت:امروز با قوه قضائیهای روبهرو هستیم که بسیار انقلابی در بحث مفاسد اقتصادی عمل کرده است، ولی تا نقطه مطلوب که مدنظر نظام جمهوری اسلامی است فاصله بسیار دارد و باید بیشتر تلاش کرد، کارهای علمی باید بیشتر شود، همانطور که مقام معظم رهبری نیز اشاره کردند که قوه قضائیه باید در بحث حقوق عمومی نیز بیش از پیش فعال باشد.
وی گفت: جریانی که برای مالباختگان بانکی صورت گرفت اصلاً زیبنده هیچ جامعهای نیست به خصوص جامعه ایران.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما