به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، بعد از گذشت بیش از یک سال از گرانی سرسام آور گوشت قرمز، قیمت این محصول کماکان در بازار مصرف بالا است اما رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلیل این قیمت بالا و افزایش قیمت را ارزان شدن جگر به دلیل ترس مردم از خرید این محصول به خاطر تب کریمه کنگو میداند.
ملکی اظهار داشته که عدم استقبال مردم باعث شده که قیمت هر کیلوگرم جگر گوسفندی از 50 تا 60 هزار تومان به 35 تا 45 هزار تومان برسد و این کاهش قیمت بر روی قیمت نهایی گوشت قرمز و گران شدن آن تأثیر گذار است.
بنابراین گزارش در حالی که هر کیلو گرم گوشت شقه بدون دنبه و همراه با استخوان گوسفندی در بازار مصرف و سطح شهر حدود 39 هزار تومان تا 41 هزار تومان به فروش میرسد که قیمت این محصول در میادین میوه تره بار شهرداری تهران 37 هزار و 500 تومان است.
بنابراین گزارش قیمت هر کیلوگرم؛ مرغ در میدان میوه و تره بار جلال آل احمد (قزلقلعه قلعه) 6720 تومان، گوشت گوسفندی گرم وارداتی استرالیایی به صورت شقه 33000 تومان، گوشت ماهیچه 44800 تومان، ران 43000 تومان، کتف دست با ماهیچه 42500 تومان، راسته با استخوان 35300 تومان، گردن 33600 تومان، قلوهگاه با استخوان 21600 تومان، گوشت گوسفندی گرم داخلی به صورت شقه 37500 تومان، گوشت منجمد وارداتی سردست 22850 تومان و ران 23500 تومان است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما