به گزارش صدای دانشجو؛ وی در ادامه با تاکید بر فعالیت به دور از افراط نشریات دانشجویی افزوده بود: در گذشته نمونههایی وجود داشته که بعضا این نشریات با اغراض خاص و القای برنامههای خاصی مطرح و منتشر می شدند که هم جنبههای سیاسی، افراطی گری داشت و هم در تعارض با نظام بود، لذا باید در حوزههای فرهنگی دانشگاهها مراقبتهای لازم در این زمینه صورت گیرد.
صحبتهای صریح فرهادی با اینکه رویکردی «اعتدالی» و به دور از افراط و تفریط داشت، اما به مذاق رسانه های اصلاح طلب خوش نیامد.
قابل تامل تر آنکه روزنامه رسمی دولت، «ایران» نیز در شماره امروز با حذف بسیاری از بخشهای صحبتهای فرهادی، سخنان کلی از وی را منتشر کرده است. بخشهایی که شاید در کلام هرگوینده دیگری نیز میتوانست مطرح شود.
انتخاب فرهادی از همان ساعات اول با اقبال رسانه های حامی دولت و تندروهای اصلاح طلب خوش نیامد.
روزنامه های حامی دولت و رسانه های زنجیره ای حتی بیان دقیق فرهادی که در سایت وزارت علوم نیز منتشر شده است را نادیده گرفتند و با منتشر کردن عبارت «پیگیری بورسیه ها»، و صرف نظر کردن از محتوای آن سناریوی از پیش نوشته خود در مورد بورسیه ها را برای بار چندم انتشار دادند. حال آنکه فرهادی با تاکید بر حقوق 2هزار و چندصد بورسیه ای که طی چند ماه گذشته بی رحمانه بر امنیت آموزشی و تحصیلی آن حمله شد، در جلسه دیروز گفته بود: «وظیفه من و شما مسئولان دانشگاهها این است که اجازه ندهیم خدای ناکرده حقی از کسی ضایع شود.»
به نظر می رسد کارگزارانی ها و رسانه ای های حامی حلقه ظریفیان، معین و توفیقی در وزارت علوم با انتخاب فرهادی مخالفند، چنانچه طی این مدت نیز این رسانه ها روی خوشی به صحبتهای «اعتدالی» وزیر منتخب اکثریت قاطع مجلس نشان نداده اند.
روزنامه ی دولت با سانسور عجیب بخشهای مهمی از اظهارات فرهادی در مورد افراط گرایی های گذشته و فعالیت نشریات معارض در دانشگاهها در دوره های گذشته، بسیاری از افراط گرایان اصلاح طلب را که این روزها دیوار کشی میان خود و خط امام را شفاف تر از گذشته بیان می کنند، ناراحت کرده است.
شنیده شده است برخی از فعالین حلقه های منتسب به عاملان 18 تیر 78 و کوی دانشگاه نسبت به صحبتهای فرهادی ابراز انتقاد کرده اند.
دیدگاه شما