به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، محمد جواد زمردیان مدیر بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا همدان در گفت و گو با خبرنگار صدای دانشجو گفت: ما بر اساس توصیه ها و رهنمود های مقام معطم رهبری در مورد مطالبه گری رسالت هایی داریم که این رسالت ها یا فراموش شده یا شاید هم در اولویت ما نیست ، خیلی از ماها به دلیل تکالیفی که برای خودمان تعریف کردیم میخواهیم در همه ی حوزه ها فعالیت کنیم و همین باعث می شود انسان فراموش کند که برخی از حوزه ها نسبتشان به جهت کمبود نیرو یا سختی کارش به مراتب با حوزه های دیگر متفاوت است.
وی افزود : کاری که قرارگاه دانشجویی شهید همدانی میکند از همین بخش از اقدامات است . ما در حوزه ی انقلابی گری به دو موضوع باید توجه داشته باشیم : یک موضوع تقویت روحیه ی مقاومت و استکبار ستیزی است ، ما انقلابی را شروع کردیم که اساسا محتوای این انقلاب برای مبارزه با ظلم و استبداد بود نه ظلم و استبدادی که در ایران است ، بلکه ظلم و استبداد جهانی . خب وقتی چنین تفکری هست طبیعیست که نیروی مقابل اجازه ی چنین حرکتی را به شما نمی دهد؛ گاهی اجازه ها ادبیاتش مختلف می شود ، یک زمان می شود مثل جنگ هشت سال دفاع مقدس و تحریم ها ، یک زمان هم می شود استحاله ی فرهنگی. امروز ما دچار استحاله ی فرهنگی شدیم و برای اینکه بتوانیم این استحاله را خوب بیان کنیم و خوب مصادیقش را نشان دهیم باید روحیه ی مردم ما در این حوزه تغییر کند .
زمردیان گفت: اعتقاد شخصی من این است که قرارگاه شهید همدانی باید در راستای تقویت روحیه ی مقاومت و استکبار ستیزی در جامعه قدم بردارد و شهروندان را در این حوزه بیشتر از پیش روشن بکند ، و در سال دوم این فعالیت خودش را بیشتر نشان دهد.
وی بیان کرد :استراتژی دوم در کنار استراتژی تقویت روحیه مقاومت و استکبار ستیزی ، احیای روحیه ی مطالبه گری است ، یکی دیگر از توفیقات این قرار گاه این بود که این روحیه را زنده کرد؛ اگر در حوزه ی مسائل اجتماعی و فرهنگی مسائلی را در جامعه دید و این مسائل را تذکر داد ، این یعنی در حوزه ی مطالبه گری به ما یاد داد از ابزار مختلفی می شود برای این کار استفاده کرد.
سید احمد حسنی حلم عضو شورای شهر همدان گفت: اینکه به جوان جامعه اجازه ی مطالبه گری درست و همراه با ادب و احترام را داشته باشد این برای ما و جامعه یک افتخار محسوب می شود. ما باید جوانان را کمک کنیم که همیشه در صحنه باشند و خودشان را صاحب حق بدانند که مطالبه کنند ، اما نحوه ی مطالبه کرد ، نحوه ی بیان حقایق قواعد و چهار چوب هایی دارد که باید رعایت شود؛ هدف سازندگی باشد و بنا به فرموده ی مقام معظم رهبری نقد ویرانگر نباشد و با آبروی افراد بازی نشود .
وی با اشاره به اینکه مطالبه گری صحیح می تواند باعث رشد جامعه شود افزود : مسئولیت بدون پاسخ گویی معنا ندارد ، هرکس مسئولیتی را قبول می کند یا باید پاسخگو باشد یا مسئولیت را قبول نکند ، اگر مطالبه گری و بیان نقد نباشد ما نمی توانیم خود را اصلاح کنیم ؛ بنا به فرمایش معصوم بهترین دوست کسی است که عیب ها را به انسان هدیه می دهد.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما