به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،
امین شیخیزاده امروز در گفتوگو با نافع اظهار کرد: 80 درصد شهر کبودراهنگ به شبکه فاضلاب متصل است و 20 درصد باقیمانده است.
وی با بیان اینکه اعتبارات اجرای شبکه فاضلاب شهر کبودراهنگ از محل اعتبارات ملی بوده، تصریح کرد: چهار سال است که این اعتبارات تمام شده و آنچه که سال به سال انجام میشود، از محل اعتبارات جاری شرکت آبفا و اعتبارات تبصره 2 و سه است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه مشترکان فاقد شبکه فاضلاب از چاه جذبی استفاده میکنند، ادامه داد: 60 درصد از مشترکان انشعاب فاضلاب به شبکه فاضلاب اتصال مستقیم دارند و مابقی تنها بخشهایی را به شبکه وصل کرده و بخشهایی را نیز به چاه جذبی هدایت میکنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر نمیتوان با اهرم خاصی برای اتصال همه مشترکان به شبکه فاضلاب اقدام کرد و باید با فرهنگسازی و بهرهگیری با استفاده از ظرفیت علما و روحانیون مردم را راضی کرد.
شیخیزاده با بیان اینکه اکنون شهرداری خود یک مدعی است، گفت: شهرداری معتقد است هدایت فاضلاب به کوچهها موجب خسارت به تأسیسات شهری میشود.
وی با بیان اینکه روش تصفیه فاضلاب در تصفیهخانه فاضلاب کبودراهنگ به روش تبخیر است، یادآور شد: حدود 20 لیتر در ثانیه ورودی فاضلاب داشته و 10 تا 15 لیتر در ثانیه نیز خروجی دارد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ اضافه کرد: اگر همه مشترکان به شبکه فاضلاب متصل شوند تا 60 لیتر در ثانیه میتوان تصفیهخانه را تأمین کرد.
وی در خصوص استفاده پساب فاضلاب کبودراهنگ یادآور شد: مدیریت پساب با آبفا نیست و بر این اساس بحثهایی با امور آب و کشاورزان وجود دارد که این پساب قرار است به فولاد ویان برود یا در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
انتهای پیام
دیدگاه شما